fbpx

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u aan tafel, dat is het verhaal achter onze boodschap:

"Goed voor elkaar."

In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt. Bewust genieten is goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Nu en straks.

Wij combineren op een eerlijke en authentieke manier het zakelijk comfort en culinaire gerechten met de landelijke omgeving. Daarmee brengen we de landbouw dichter bij onze gasten, zowel zakelijk als particulier.

Feest & trouwen

Feest & trouwen

Zakelijk & vergaderen

Zakelijk & vergaderen

Restaurant

Restaurant

Akkerbouw & streekproducten

Akkerbouw & streekproducten

Vier kerst bij de Dyck

Een prachtig gedekte tafel, een gastronomisch en feestelijk menu, sfeervolle lichtjes, uw geliefden bij elkaar, het altijd verrassende contrast tussen landelijk en culinair, een knisperend vuur en misschien wel een laagje sneeuw op het land! U bent welkom voor een bijzondere culinaire kerst bij de Dyck.

Zondag 22 december: onze kerst-generale

Woensdag 25 december: kerstdiner

Lees meer...

Trots op ons team!

Ook dit jaar staan wij weer in de Lekker 500 met een mooi stuk. Proef onze vriendschap tussen agrarisch en culinair, passie voor ons vak!

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zondag
Lunch: 12:00 - 15:00
Diner: 18:00 - 22:00

Zaterdag
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Reserveren

Groepen buiten openingstijden
op aanvraag

Volg ons