fbpx

Kalender

Gedurende het hele jaar organiseren wij verschillende activiteiten en evenementen bij de Dyck. 
Op de hoogte blijven? Houd de kalender in de gaten en meld u aan voor onze digitale update Berichten van 't land.

Herfst/Winter 2019

oktober - november - december

Oktober

16

Wijnmakersdiner Antonio Menegotti

Op 16 oktober hebben wij wijnmaker Antonio Menegotti van het gelijknamige wijnhuis uit Villafranca (nabij Verona) te gast! Wij vinden het fantastisch om samen met dit wijnhuis een bijzonder wijnmakersdiner te organiseren! Wij serveren deze avond een viergangenmenu à € 85,00 per persoon, all-in, welke speciaal wordt afgestemd op de bijzondere wijnen van het wijnhuis. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor een aperitief, om 19.00 uur zullen wij starten met het serveren van het diner.

November

16

U bepaalt wat u betaalt

Deze ludieke actie is inmiddels een terugkerende avond bij ons. Op zaterdag 16 november geniet u van een culinair viergangendiner, inclusief amuses zoals u deze van onze keukenbrigade kunt verwachten. Het is aan u om te bepalen wat u dit waard vindt. De drankjes, eventuele extra gangen en koffie/thee met friandises betaalt u wel volgens onze vaste prijzen. U bent vanaf 18.00 uur welkom voor een aperitief, vanaf 19.00 uur zullen wij ons viergangenmenu serveren.
30

Wild en Wijn avond

We sluiten de maand november af met nóg een prachtige culinaire invulling: de Wild en Wijn avond. Geniet van een vijfgangen wildmenu met bijpassende wijnen in een mooie ambiance voor €55,- p.p. (exclusief wijnen, een bijpassend wijnarrangement bedraagt €30,00 p.p.) U bent vanaf 18.00 uur welkom voor een aperitief, om 19.00 uur starten wij met het serveren van ons Wildmenu.

December

22

Generale kerstmenu

Heeft u eerste kerstdag al een lunch of diner gepland staan met uw geliefden, maar wilt u toch graag genieten van het kerstmenu van onze keukenbrigade? Op zondag 22 december serveren wij een luxe viergangenlunch en een luxe vijfgangendiner, geïnspireerd op ons kerstdiner. De prijs voor de lunch bedraagt €55,- per persoon, het vijfgangendiner serveren wij à € 65,- per persoon.
25

Vier kerst bij de Dyck

Op Eerste Kerstdag kunt u zich heerlijk in de watten laten leggen met een exclusief en feestelijk kerstdiner. Geniet van het luxe zesgangenmenu en vier kerst op een bijzondere manier met uw geliefden. De prijs voor dit menu bedraagt €90,- per persoon. Als u wilt kunt u al reserveren! Klik hier
26
Op 2e kerstdag zijn wij gesloten en vieren wij de feestdagen met onze eigen geliefden. Vanaf donderdag 9 januari verwelkomen wij u graag weer bij de Dyck.

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zondag
Lunch: 12:00 - 15:00
Diner: 18:00 - 22:00

Zaterdag
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Reserveren

Groepen buiten openingstijden
op aanvraag

Volg ons